Ga naar Content

Behandelingen

Bij mij kan je terecht voor veel verschillende soorten kleurbehandelingen. Mijn hart klopt het snelst voor creatieve kleuringen, maar ook voor een egale kleuring of uitgroei behandeling kan je bij mij terecht. Bij elke behandeling zal eerst een consult plaatsvinden, waarbij ik goed meekijk naar wat je wensen zijn, wat mogelijk is, bij je past en denk ik ook graag mee over hoe dat werkt op de langere termijn. Hierbij geef ik ook advies wat betreft verzorging. Voor de behandeling plaatsvind zal ik ook kijken of het binnen jouw budget past. Ook verzoek ik je voordat je een afspraak maakt om goed naar mijn bookingsvoorwaarden te kijken.

Bij elke behandeling gebruik ik ook K18 om je haar te beschermen tegen schade en om het te herstellen van al gedane schade. Dit in combinatie met een demineraliserende behandeling, om te kunnen verzekeren dat we het allerbeste uit de behandeling kunnen halen.

Voor een preciezere inschatting van de prijs en tijd die nodig is om jouw haar te doen mag je altijd contact met mij opnemen. Ik ben te bereiken via Whatsapp, Instagram en mail. Omdat elke behandeling persoonlijk op jouw word afgestemd kan ik geen accurate online prijzenlijst maken. Ook bij twijfel over de keuze die je online moet maken help ik graag.

Vaak is dit de goede keuze als je blond, of een paar tintjes lichter wilt! Drie hele verschillende technieken met drie verschillende resultaten, maar om verwarring te voorkomen hoef jij niet tussen die alledrie te kiezen bij het boeken van een afspraak.

Volledig blonderen, faceframing, een sunkissed look, ombre, of het bijwerken van een voorgaande behandeling zoals bovengenoemd, you name it.

De prijzen zijn vanaf €180,- en kunnen oplopen tot €290,-.

Knalroze, regenbogen, moneypieces, fashion colors, prism colors, hair tattoo’s, color melts, color block, vergeet ik nog iets?
De skye is the limit ✨. Ik specialiseer me in creatieve kleuren en denk graag met je mee over de mogelijkheden. Omdat er veel variatie is in creatieve kleuringen is het moeilijk om in te schatten wat de prijs word zonder het eerst goed door te bespreken en zonder goed naar je haar te kijken. Vaak is het ook nodig om het haar eerst te ontkleuren, wat de prijs nog wel eens wat hoger maakt. Als je daar meer informatie over wilt mag je altijd eerst contact opnemen, maar ik zal het ook met je bespreken voordat we beginnen.

De prijzen voor een creatieve kleur zijn vanaf €180,- en kunnen oplopen tot €350,-.

Bij een creatieve kleur waarbij niet eerst ontkleurd hoeft te worden zal een speciale berekening worden gemaakt.

Denk hierbij aan een egale kleuring van de uitgroei of het gehele haar waarbij niets geblondeerd of ontkleurd hoeft te worden. Deze optie kan je ook kiezen als je enkel een toner wilt.

Deze behandeling start vanaf €55,- voor een uitgroei en kan oplopen tot €100,- voor het gehele haar en toeslagen.

Je haar een beetje verneukt door iemand anders of jezelf? 6 jaar aan Henna op je koppie? Van zwart naar blond? Helemaal de pleuris in geblondeerd maar je wilt wel weer ff wat anders?

Dit is echt maatwerk, en het zal ontzettend per geval verschillen wat er nodig is. Daarom vind ik het belangrijk om ruim de tijd voor je te hebben. We zullen bespreken wat we kunnen doen binnen jouw budget, binnen mijn kunnen en uiteraard wat jouw haar aan kan. Hiervoor zal eerst een uitgebreid consult plaatsvinden. Ik zal meerdere opties voorleggen om het probleem te tackelen en dan kiezen we welke optie het best bij je past.

Kleurcorrecties beginnen vanaf €200,- en kunnen vrij hoog in kosten oplopen. Ook kan er gekozen worden om in meerdere sessies te werken om de kosten te spreiden en als het de gezondheid van je haar ten goede komt. Alle opties zullen uitvoerig besproken worden, we kunnen ook een testplukje doen van tevoren zodat je beter weet waar je aan toe bent.

Bij iedere knipbeurt bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Ik zal adviseren en meekijken waar gewenst. Meestal knip ik eerst een basis in nat haar waarna ik het perfectioneer in droog haar, maar wanneer de situatie ernaar vraagt wijk ik nog wel eens af daarvan.

Ik maak geen onderscheid in gender wat betreft de prijzen. Wel in de styling die gewenst en/of nodig na het nat knippen. Die laatste zal ik dus ook rekenen bij bijzonder lang of veel haar, als ik merk dat ik er extra tijd door nodig heb.
De laatste optie ook als je een tof design ingeschoren wilt hebben.

Wassen, knippen en drogen: 52,-
Wassen, knippen en uitgebreide styling: 62,-.